Конферентна техника

Sofia Event Center предоставя конферентна техника от последно поколение - преводни и дискусионни системи на световния лидер в тази сфера BOSCH, а именно цифрови преводни дискусионни системи Next Generation и Integrus; симултанен превод до 32 канала, 2000 IR приемници и слушалки, и до 500 дискусионни микрофона. Кабините за превод в SEC са на най-предпочитанта марка - холандската Audipack, серия 9300 Silent, сертифицирани по ISO 4043 и SCIC (EU) норми. Могат да бъдат изпълнени в конфигурации за 2-ма, 3-ма или 4-ма преводачи. Благодарение на SEG и CRN, Sofia Event Center може би e единственото място в София, където могат да се поберат над 20-30 кабини за превод в самата зала на събитието. За прояви на Европейската комисия изграждаме не само триместни кабини за превод, но и специален подиум за тях, съгласно строгите норми на SCIC.

Предлагаме и безжични системи за гласуване от IVS. Няма по-лесен начин да получите мнението на аудиторията ви. Специално към тях предагаме и чип карти за персонализирано гласуване, които можете да ползвате за вашите акционерни събрания. На всеки кийпад може да бъде зачислен произволен брой гласове.

Благодарение на оптималната ни оптична свързаност, можем да предложим видеоконференции с кристално качество на картината. А също и аудиоконферентни устройства.

Имате нужда от лаптоп, 30 броя PC базови станции или искате да направите 300 000 копия за една нощ - ние можем да осигурим всичко това. Разполагаме с един от най-големите инвентари за офис техника и поддържаме различни модели принтери, копири и друга офис техника. Специалистите ни имат дългогодишен опит в изграждането на опорната инфраструктура на много големи международни прояви.

 

 

 

 

 

 

+ Виж още