SEC в детайли

SOFIA EVENT CENTER - SEC е уникална по рода си мултифункционална зала, без еквивалент в България. Залата е замислена и проектирана в продължение на година от водещи специалисти в сферата на организиране и техническо изпълнение на събития.

SEC е подходящ за провеждане на всякакъв вид събития – конференции, конгреси, гала вечери и награждавания, церемонии, ревю-спектакли, камерни концерти, изложения, стартиране на нови продукти, сватби, политически форуми, тв формати и много други.

Какво е уникалното в концепцията на SEC? Със своята правилна форма и висок таван, залата е подходяща за преобразуване във всякакъв формат. Капацитетът й от 1400 седящи места и над 2000 правостоящи я прави една от най-големите локации за събития в София. Възможността за разделяне на залата на по-малки части, както и перфектната й звукоизолация, допринасят за мултифункционалността и високото качество на проекта.

Залата е  изцяло оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио визуалната техника. Освен технологични новости и високо качествено оборудване, залата предлага на своите клиенти и посетители сценичен дизайн и декорация от световна класа.

SEC е единствената локация, която предлага над 100 вида услуги за събития без аналог до момента в България. 

+ Виж повече