newsletter
Newsletter
16.09.2013
SEC - Sofia Event Center
Представяне на нов модел Audi A3 Limousine Представяне на нов модел Audi A3 Limousine Сватба сем. Радеви Сватба сем. Радеви
ТВ студио "Нищо лично" ТВ студио "Нищо лично" ESL Pro Series Season VII ESL Pro Series Season VII
Конкурс Мис Вселена България Конкурс Мис Вселена България

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Sofia Event Center беше домакин на много и разнообразни събития през изминалия месец септември 2013 - конференции, юбилеи, сватби, модни ревюта, фестивали, представяния, рождени дни и много други. С този Newsletter бихме искали да насочим Вашето внимание към най-интересните събития според нас. Надяваме се да Ви харесат.

На нашия сайт www.secevents.bg и на Facebook страницата ни можете да намерите още снимки и допълнителна информация.

С уважение,

Екипа на Sofia Event Center

Новини
Елена Грибнева - PR and Internal Communications


В началото на месец септември към екипа на Sofia Event Center се присъедини Елена Грибнева, която ще отговаря за "Връзки с обществеността" и "Вътрешни комуникации". Като част от SEC, тя ще работи и за комуникациите на Special Events Group - понастоящем най-голямата група от фирми, обслужващи събитийната индустрия в страната.

Надяваме с нейна помощ новостите около компаниите, информация за предстоящи събития, както и акценти от значимите проекти да достигат по-лесно да Вас.

За връзка с Елена Грибневa:
elena@secevents.bg
mobile:+359 882 444 664

SEC е домакин на "Вечер на добродетелите 2013"


Тази година към семейството на партньорите на фондация "За Нашите Деца" се присъедини и Sofia Event Center. Каузата, която вдъхнови екипа на SEC е ежегодното благотворително събитие "Вечер на добродетелите", което тази година ще се проведе на 10 октомври и ще бъде под патронажа на Британския посланик Джонатан Алън. Целта на събитието е да бъдат събрани средства за осигуряването на медико-социални грижи и подкрепа за най-уязвимите и нуждаещи се деца в България – децата с увреждания.

Калоян Тодоров, съсобственик и изпълнителен директор на SEG (Special Event Group) и SEC (Sofia Event Center) споделя: "Прегърнахме идеята да бъдем партньори на фондация "За Нашите Деца", защото ни се иска тази благородна кауза да постигне максимални резултати и защото това е нашият начин да помогнем. Предложихме "Вечер на добродетелите" да се проведе при нас и няма да спестим средства, идеи и време, за да създадем една вълшебна вечер, посветена на децата, които виждат света по различен начин. Надяваме се така посланието на събитието "Децата с увреждания мислят, че ти си различен“ да достигне по-бързо до сърцата на гостите, а защо не и по-далече."

Научете повече  тук.

Абитуриентски балове 2014


Абитуриентският бал е събитие веднъж в живота. Със сигурност абитуриентите биха искали да изживеят тази специална вечер по най-добрия начин. Ние ще ги посрещнем като ВИП звезди, ще минат по червен килим и ще достигнат до залата мечта!

Светлини, декорация, специални визуални ефекти, великолепна тераса, на която може и да потанцуват, озвучаване на световно ниво,DJ, VJ, жива музика, защо не и караоке - ще направят последната им вечер с класа, най-страхотния момент в живота им.

Вижте нашето специално предложение към Випуск 2014 тук и го споделете със завършващите!

Ако Вие сте един или една от тях - очакваме Ви на телефони:
+359 882 444 650
+359 882 444 660 

Jeni Style се довери на Sofia Event Center


Представянето на новата колекция есен/зима 2013-2014 на модна къща "Жени Стил" се състоя на 18 септември в гостоприемната зала на Sofia Event Center. Великолепната колекция на Жени Живкова заблестя под светлините на прожекторите и любопитните погледи на гостите, сред които бяха и много известни личности - почитатели на творчеството на дизайнерката.

Научете повече за ревюто от нашата Facebook страница.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2019 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.