newsletter
Newsletter
16.09.2013
SEC - Sofia Event Center

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Sofia Event Center беше домакин на много и разнообразни събития през изминалия месец септември 2013 - конференции, юбилеи, сватби, модни ревюта, фестивали, представяния, рождени дни и много други. С този Newsletter бихме искали да насочим Вашето внимание към най-интересните събития според нас. Надяваме се да Ви харесат.

На нашия сайт www.secevents.bg и на Facebook страницата ни можете да намерите още снимки и допълнителна информация.

С уважение,

Екипа на Sofia Event Center

Новини
Елена Грибнева - PR and Internal Communications


В началото на месец септември към екипа на Sofia Event Center се присъедини Елена Грибнева, която ще отговаря за "Връзки с обществеността" и "Вътрешни комуникации". Като част от SEC, тя ще работи и за комуникациите на Special Events Group - понастоящем най-голямата група от фирми, обслужващи събитийната индустрия в страната.

Надяваме с нейна помощ новостите около компаниите, информация за предстоящи събития, както и акценти от значимите проекти да достигат по-лесно да Вас.

За връзка с Елена Грибневa:
[email protected]
mobile:+359 882 444 664

SEC е домакин на "Вечер на добродетелите 2013"


Тази година към семейството на партньорите на фондация "За Нашите Деца" се присъедини и Sofia Event Center. Каузата, която вдъхнови екипа на SEC е ежегодното благотворително събитие "Вечер на добродетелите", което тази година ще се проведе на 10 октомври и ще бъде под патронажа на Британския посланик Джонатан Алън. Целта на събитието е да бъдат събрани средства за осигуряването на медико-социални грижи и подкрепа за най-уязвимите и нуждаещи се деца в България – децата с увреждания.

Калоян Тодоров, съсобственик и изпълнителен директор на SEG (Special Event Group) и SEC (Sofia Event Center) споделя: "Прегърнахме идеята да бъдем партньори на фондация "За Нашите Деца", защото ни се иска тази благородна кауза да постигне максимални резултати и защото това е нашият начин да помогнем. Предложихме "Вечер на добродетелите" да се проведе при нас и няма да спестим средства, идеи и време, за да създадем една вълшебна вечер, посветена на децата, които виждат света по различен начин. Надяваме се така посланието на събитието "Децата с увреждания мислят, че ти си различен“ да достигне по-бързо до сърцата на гостите, а защо не и по-далече."

Научете повече  тук.

Абитуриентски балове 2014


Абитуриентският бал е събитие веднъж в живота. Със сигурност абитуриентите биха искали да изживеят тази специална вечер по най-добрия начин. Ние ще ги посрещнем като ВИП звезди, ще минат по червен килим и ще достигнат до залата мечта!

Светлини, декорация, специални визуални ефекти, великолепна тераса, на която може и да потанцуват, озвучаване на световно ниво,DJ, VJ, жива музика, защо не и караоке - ще направят последната им вечер с класа, най-страхотния момент в живота им.

Вижте нашето специално предложение към Випуск 2014 тук и го споделете със завършващите!

Ако Вие сте един или една от тях - очакваме Ви на телефони:
+359 882 444 650
+359 882 444 660 

Jeni Style се довери на Sofia Event Center


Представянето на новата колекция есен/зима 2013-2014 на модна къща "Жени Стил" се състоя на 18 септември в гостоприемната зала на Sofia Event Center. Великолепната колекция на Жени Живкова заблестя под светлините на прожекторите и любопитните погледи на гостите, сред които бяха и много известни личности - почитатели на творчеството на дизайнерката.

Научете повече за ревюто от нашата Facebook страница.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.