newsletter
Newsletter
17.05.2016
SEC - Sofia Event Center
Open days Diana's Angels Open days Diana's Angels

Заповядайте да разгледате част от събитията, които организирахме за изминалите 5 месеца. Повече информация за SEC и SEG може да откриете в сайтовете и Facebook страниците ни.

Новини
Open days Diana's Angels


На 6-ти и 7-ми февруари Sofia Event Center представи Дни на отворени врати, където бяха показани над 40 инсталации - всяка една  с уникален дизайн и неповторимо изпълнение. Представихме новите ни серии от луксозни мебели за лаундж зони, градински партита, сватбени тържества и гала вечери, над 60 вида текстил от различни материи в ексклузивни десени - покривки, салфетки и калъфи за столове, както и разнообразие от над 1000 вида артикули - свещници, огледала, вази, подложни чинии, прибори, рамки, декоративни елементи, аксесоари за столове и салфетки, арки с иновативен дизайн и много други.

Panorama Lounge


Най-новата ни „слънчева” зала, която се отличава с директната дневна светлина на фона на панорамната гледка към Витоша. Благодарение на уникалното си разположение и непосредствена връзка с терасата на конферентния център, зала „Панорама” е подходяща за лаундж зона, пресконференции, работни срещи, обучения и др.

The Angels Times Daily


 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.