newsletter
Newsletter
12.05.2015
SEC - Sofia Event Center
Forbes E-VOLUTION AWARDS 2015 Forbes E-VOLUTION AWARDS 2015 Закриване на ски сезон 2014/2015 Закриване на ски сезон 2014/2015
Гала вечеря IFATCA Гала вечеря IFATCA The Wolf of Wall Street JORDAN BELFORT The Wolf of Wall Street JORDAN BELFORT
Концерт на Мария Илиева "Играя стилно" Концерт на Мария Илиева "Играя стилно"

Скъпи приятели,

Наближава лятото, а с него и сезонът на сватбите, коктейлите на открито, празничните вечери, дивите купони... Sofia Event Center и целият екип на Special Events Group очаква и най-лудите ви идеи за страхотни партита, изискани коктейли, гала вечери или стилни бизнес конференции.

В този Newsletter ви представяме само няколко акцента от отминалите месеци. Актуална информация за минали и предстоящи прояви може да следите на Facebook страницата на SEC.

 

Новини
Retro Beats в SEC на 23 май


След успеха на "Love Beats" за Деня на Влюбените, с участието на DJ David Penn от Испания, "Retro Beats" e второто тематично парти, организирано от Клуб "Брилянтин" и "Агенция Шоутайм", тази година. Организаторите са решили да спазят обещанието си за 4 тематични събития до края на годината и този път обещават истински DJ маратон с една истинска изненада за феновете на хитовете на 90-те.

Билети може да намерите тук.

SEG & SEC Teambuilding


Рядко ни се случва да правим събития за себе си, но последният ни Teambuilding ни зареди с толкова позитивни емоции, че споделяме с вас този момент. Направихме оспорвано състезание на paintball и дори спечелилият отбор си тръгна с удари и синини :) Беше повече от забавно. Щастливи сме, че сме такъв добър екип!

Нов продукт - светеща катедра SWISH на KARIM RASHID


Представяме ви светеща катедра SLIDE Swish - ново и елегантно попълнение към продуктите, които можете да наемете от нас. Свържете се с екипите ни за повече информация.

Дизайнер на катедрата: KARIM RASHID

Нов продукт - Cappellini Cloud


Новият ни продукт, който ви представяме тук е Cappellini cloud - модулна двулицева етажерка от пластмаса. Елементите са произведени с технология за ротация и могат да се комбинират посредством скоби: всеки елемент е снабден с две скоби. Подходящи са за декорация допълнителен стил към всяко модерно събитие.

Нови бебета в екипа на SEG - честито на колегите!


Честитим новородените бебета на колегите Иван Абушев и Ивайло Павлов! Да са здрави и много да слушат :)

 

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2019 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.