newsletter
Newsletter
12.05.2015
SEC - Sofia Event Center

Скъпи приятели,

Наближава лятото, а с него и сезонът на сватбите, коктейлите на открито, празничните вечери, дивите купони... Sofia Event Center и целият екип на Special Events Group очаква и най-лудите ви идеи за страхотни партита, изискани коктейли, гала вечери или стилни бизнес конференции.

В този Newsletter ви представяме само няколко акцента от отминалите месеци. Актуална информация за минали и предстоящи прояви може да следите на Facebook страницата на SEC.

 

Новини
Retro Beats в SEC на 23 май


След успеха на "Love Beats" за Деня на Влюбените, с участието на DJ David Penn от Испания, "Retro Beats" e второто тематично парти, организирано от Клуб "Брилянтин" и "Агенция Шоутайм", тази година. Организаторите са решили да спазят обещанието си за 4 тематични събития до края на годината и този път обещават истински DJ маратон с една истинска изненада за феновете на хитовете на 90-те.

Билети може да намерите тук.

SEG & SEC Teambuilding


Рядко ни се случва да правим събития за себе си, но последният ни Teambuilding ни зареди с толкова позитивни емоции, че споделяме с вас този момент. Направихме оспорвано състезание на paintball и дори спечелилият отбор си тръгна с удари и синини :) Беше повече от забавно. Щастливи сме, че сме такъв добър екип!

Нов продукт - светеща катедра SWISH на KARIM RASHID


Представяме ви светеща катедра SLIDE Swish - ново и елегантно попълнение към продуктите, които можете да наемете от нас. Свържете се с екипите ни за повече информация.

Дизайнер на катедрата: KARIM RASHID

Нов продукт - Cappellini Cloud


Новият ни продукт, който ви представяме тук е Cappellini cloud - модулна двулицева етажерка от пластмаса. Елементите са произведени с технология за ротация и могат да се комбинират посредством скоби: всеки елемент е снабден с две скоби. Подходящи са за декорация допълнителен стил към всяко модерно събитие.

Нови бебета в екипа на SEG - честито на колегите!


Честитим новородените бебета на колегите Иван Абушев и Ивайло Павлов! Да са здрави и много да слушат :)

 

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.