newsletter
Newsletter
13.02.2015
SEC - Sofia Event Center

Уважаеми приятели, клиенти и партньори,

Освен информация и снимки от отминали събития, с този Newsletter бихме искали да насочим вниманието ви и към три интересни предстоящи събития.

Специална покана отправяме към вас по повод концерта "ИГРАЯ СТИЛНО" на любимата Мария Илиева. Уникалният спектакъл ще се проведе на 5 март от 20:00 ч. в Sofia Event Center - основен партньор на събитието. Концертът е уникално шоу, обещаващo изключителен звук, 360-градусова мултимедия и иновативна сцена, на която кралицата на българската поп музика Мария Илиева ще подари на феновете си спектакъл на световно ниво.

Разгледайте и другите ни предложения по-долу.

Oчакваме ви!

Новини
Нов продукт - златен Chiavari Chair


Златният Chiavari Chair е най-поръчвания стол за сватби и гала вечери в света. Научете повече за този елегантен артикул тук.

Свържете се с нашите служители, за да се информирате за начина да го поръчате.

Jordan Belfort Live: Straight Line System All-Day Training at SEC


Джордан Белфърт, известен като Вълка от Уолстрийт, пристига в София на 7 април 2015 г. за еднодневно обучение "Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфърт" в SEC. Сесиите в обучението на Белфърт са структурирани така, че да отговарят на изискванията на професионалисти с различен профил.
Повече за събитието, научете тук.

Tom Novy с ‎GLOW IN THE DARK‬ парти в SEC на 7 март


TOM NOVY‬ пристига в България, за да участва в тематичното‪ GLOW IN THE DARK‬ парти в Sofia Event Center на 7 март от 23:00.
Хитовете на Tom Novy ще звучат в комбинация със специално танцово и светлинно шоу. DJ Alex Mallios ще е специален гост, а от българска страна DJ Diass ще има грижата за откриването на вечерта.
За информация и билети: 0888 796 265 ‪FlyEvents ‬ www.flyevents.bg
Още за събитието във Facebook и в YouTube.

Мария Илиева с голям концерт в Sofia Event Center на 5 март


Концертът на Мария Илиева „Играя стилно” е на 5 март (четвъртък) от 20:00 ч. в Sofia Event Center. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg

Вижте и видео поканата на Мария Илиева тук.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.