newsletter
Newsletter
21.12.2014
SEC - Sofia Event Center

Здравейте приятели,

Желаем на всички вас 2015 да бъде изпълнена с щастие, успехи и много здраве. В професионален план се надяваме годината да е още по-добра от предишната. Такива са и очакванията на бранша.

Бъдете сигурни, че екипите на Sofia Event Center и Speciаl Events Group са готови за предизвикателствата на новия сезон.

Очакваме ви, по-подготвени от всякога!

Новини
Нов отдел в SEC "Чистота събитиен център"


Новият отдел "Чистота събитен център" стартира от декември 2014 и ще обслужва събитията, които се провеждат в Sofia Event Center / 24 часа.
Oборудването /прахосмукачки, водосмукачки и други/ е на професионалната немска компания Vileda professional, световен лидер в областта. То бе любезно предоставено от нашия партньор Веедик, официален представител на Tork Швеция - лидер в производството на санитарно-хигиенни артикули.
Новите ни красиви светещи катедри SLIDE Swish


Представяме ви светеща катедра SLIDE Swish - най-новото и елегантно попълнение към продуктите, които можете да наемете от нас. Свържете се с екипите ни за повече информация.

Дизайнер на катедрата: KARIM RASHID

Коледно парти за децата от Доганово в SEC


Ето какво вълшебство се случи на 14 декември в Sofia Event Center! На гости ни бяха децата от "Дом за деца, лишени от родителска грижа - Доганово". Всички бяхa много щастливи!

Разгледайте снимки от събитието.

Щастлива Нова година!


Нека 2015 г. е по-успешна и светла за всички!
Ние знаем как да работим и как да се забавляваме. Надяваме се, че и вие започвате тази година, заредени с много положителни емоции :)

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.