newsletter
Newsletter
12.10.2014
SEC - Sofia Event Center
StartUP Conference NEXT 2014 StartUP Conference NEXT 2014 40 години Kinder Surprise 40 години Kinder Surprise
Aniventure 2014 Aniventure 2014 Годишна конференция на Avon Годишна конференция на Avon
Ревю спектакъл на Жени Живкова 2014 Ревю спектакъл на Жени Живкова 2014

Здравейте приятели,

В разгара на втория сезон на Sofia Event Center можeм вече да се похвалим и с лоялни клиенти. Повечето от ежегодните събития, които се проведоха в SEC миналата година и тази година избраха нашата зала. Такива проекти са модното ревю на Жени Живкова - Jeni Style, Aniventure 2014, Вечерта на добродетелите 2014, Start UP Next, както и много други. Щастливи сме също така, че работим и с нови клиенти като Kinder, Whiskey Fest, Avon...

За успеха и доверието към нас сме благодарни както на всеки един от нашите служители, така и на партньорите, на които разчитаме.

Новини
Наближава Коледния сезон


Sofia Event Center очаква вашите най-смели идеи за Коледни партита. Освен удобство, стил и красота, ще бъдете изненадани от уникални технически и светлинни ефекти, професионално обслужване и уют.

Бъдете наши гости, очакваме ви!

Нови колеги в SEC


Представяме ви нашите нови колеги - сервитьорите Лазар Николов, Иван Върбанов и Димитър Тасков. В галерията на нашия екип може да намерите още информация за връзка с тях.

Вечер на добродетелите 2014


На 21 октомври в Sofia Event Center се проведе юбилейното издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите, организирано от фондация „За Нашите Деца”. Събитието цели да помогне на най-уязвимите деца в България да растат щастливи и обичани в семейство.

Почти 80 000 лева в помощ на 500 деца в беда събраха пеещи предприемачи и родни музиканти. Научете повече за успеха на кампанията тази година, която отново бе подкрепена от SEC. 

SEC се включи в кампанията "КАПАЧКИ в действие"


Екипът на Sofia Event Center се включи в чудесната кампания на "Идея в действие" - КАПАЧКИ в действие. Проектът представлява събиране на всякакви пластмасови капачки и с получената сума от предаването им за рециклиране закупуване на електрически уреди за домове за деца в страната.
Ние продължаваме да събираме! Вижте нашите снимки.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2019 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.