newsletter
Newsletter
12.10.2014
SEC - Sofia Event Center

Здравейте приятели,

В разгара на втория сезон на Sofia Event Center можeм вече да се похвалим и с лоялни клиенти. Повечето от ежегодните събития, които се проведоха в SEC миналата година и тази година избраха нашата зала. Такива проекти са модното ревю на Жени Живкова - Jeni Style, Aniventure 2014, Вечерта на добродетелите 2014, Start UP Next, както и много други. Щастливи сме също така, че работим и с нови клиенти като Kinder, Whiskey Fest, Avon...

За успеха и доверието към нас сме благодарни както на всеки един от нашите служители, така и на партньорите, на които разчитаме.

Новини
Наближава Коледния сезон


Sofia Event Center очаква вашите най-смели идеи за Коледни партита. Освен удобство, стил и красота, ще бъдете изненадани от уникални технически и светлинни ефекти, професионално обслужване и уют.

Бъдете наши гости, очакваме ви!

Нови колеги в SEC


Представяме ви нашите нови колеги - сервитьорите Лазар Николов, Иван Върбанов и Димитър Тасков. В галерията на нашия екип може да намерите още информация за връзка с тях.

Вечер на добродетелите 2014


На 21 октомври в Sofia Event Center се проведе юбилейното издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите, организирано от фондация „За Нашите Деца”. Събитието цели да помогне на най-уязвимите деца в България да растат щастливи и обичани в семейство.

Почти 80 000 лева в помощ на 500 деца в беда събраха пеещи предприемачи и родни музиканти. Научете повече за успеха на кампанията тази година, която отново бе подкрепена от SEC. 

SEC се включи в кампанията "КАПАЧКИ в действие"


Екипът на Sofia Event Center се включи в чудесната кампания на "Идея в действие" - КАПАЧКИ в действие. Проектът представлява събиране на всякакви пластмасови капачки и с получената сума от предаването им за рециклиране закупуване на електрически уреди за домове за деца в страната.
Ние продължаваме да събираме! Вижте нашите снимки.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2023 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.