newsletter
Newsletter
04.07.2014
SEC - Sofia Event Center

Уважаеми приятели, клиенти и партньори,

Дойде лятото, а с него и нашата специална лятна оферта, валидна само за два месеца в годината - юли и август. Ако направите вашата заявка за събитие в този период, вие ще получите 50% отстъпка от услуги и наем зала в Sofia Events Center. Офертата не обхваща кетъринг и техническа поддръжка.

Научете повече от новините по-долу.

Oчакваме ви!

Новини
Нов продукт - романтична улична лампа


Романтична улична лампа е интересен акцент за вашето събитие на открито или по-нестандартно решение за indoor проява. Може да разгледате снимки от събития, където ще откриете нашия нов продукт - The EVENT , Novonordisk Summer Academy.

Специална оферта от SEC - 50% OFF


Възползвайте от уникалното предложение на Sofia Event Center! Само ако изберете SEC за домакин на вашето събитие в рамките на двата летни месеца - юли/август - ще може да получите 50% намаление на следните услуги: наем зали, мебели, техническо оборудване, сцени и декори. Намалението не важи за техническа поддръжка и кетъринг.
Научете повече от тук.

Балове ВИПУСК [email protected]


За първи път в историята на абитуриентските балове – комбинация от бална зала, нощен клуб и chillout зона на открито през цялата нощ, чак до сутринта@Sofia Event Center.
За да сте различни, уникални и модерни, сега е момента да изпреварите връстниците си и да резервирате дата, за най-якото абитуриентско парти през 2015 г.

Научете повече от специалната брошура Балове ВИПУСК 2015 или от специално създадената Facebook страница.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2022 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.