newsletter
Newsletter
01.06.2014
SEC - Sofia Event Center

Здравейте приятели,

За нас е голямо удоволствие да ви съобщим, че тази седмица стартира новия сайт на Special Events Group. Създадохме го с желанието да виждате повече красота в снимките и видеата от събитията, да достигате по-лесно до търсената информация, да не губите време в навигацията и да изпитвате удоволствие когато го посещавате. Напълно ново въведение в сайта например, е включването на части от новосъздадения SEG Catalogue 2014 в подсекциите на Услуги, за ваше улеснение. Научете повече като го разгледате.

В този Newsletter ще откриете още информация както за новия SEG Catalogue 2014, така и линк към видето от 'The EVENT'. Разгледайте новините и бъдете информирани за най-важните събития около SEC и SEG.

 

Новини
Филм за The EVENT


Направихме едно специално видео, посветено на нашето специално събитие The EVENT, за да си спомним! Това беше едно събитие, изцяло създаденo за Вас - нашите клиенти, нашето вдъхновение. Имаме удоволствието да го споделим с всички вас - нашите приятели и колеги! Бъдете готови да се присъедините и към "следващото събитие" когато му дойде времето. 

Нов SEG Catalogue 2014


В новия Catalogue 2014 на Special Events Group ще откриете актуална информация за широкото портфолио от услуги, които компанията предлага - техническо оборудване, изработване на декори, цялостни концепции за събития, отдаване на мебели под наем, както и най-модерната локация за събития в София - Sofia Event Center.

Нов сайт на SEG!


Посетете новия Special Events Group сайт и се абонирайте за SEG Newsletter, за да получавате новини за компанията и информация за новите продукти и услуги.

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.