newsletter
Newsletter
19.04.2014
SEC - Sofia Event Center

Здравейте приятели,

За нас беше чест да посрещнем клиенти, партньори и приятели на 15 април в събитийното сърце на България Sofia Event Center, които станаха част от новото SEG измерение The EVENТ.
Формалният повод да се съберем бе първият рожден ден на Sofia Event Center. Ако гледаме календара, една година е малък отрязък от време, но нашата история не се измерва просто с дни, седмици, месеци и години, а най-вече със събития. Именно в това отношение ние сме много богати! Само за 1 година Sofia Event Center може да се похвали, че е бил домакин на десетки конференции, церемонии, гала-вечери, корпоративни събития, сватби и телевизионни формати!

По-важното е, че можем да се похвалим и с още нещо - ние не само, че не разочаровахме нашите клиенти, но и надяваме се, надминахме очакванията на повечето от вас.

Благодарим ви, че сте част от всичко това!

Новини
Елена Иванова - Assistant Sales Manager


Представяме ви нашата нова колежка Елена Иванова, Assistant Sales Manager, която се включи успешно в sales екипа на Sofia Events Center. Можете да се свържете с нея на: [email protected]

 

Специално видео - Enjoy The Colors & Sofia Event Center


Стоян Стойнов от Enjoy The Colors нарисува специална картина за Sofia Event Center, a Димитър Лучев засне вълшебното видео! Картината и видеото бяха представени за пръв път пред публика по време на The EVENT.

SEG Inside - The MOVIE


Влезте в SEG измерението, като гледате филма за Special Events Group. Чрез този филм ще надникнете зад завесата на едни от най-бляскавите и сложни събития и ще видите хората, които карат нещата да се случват – нашият екип!

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.