newsletter
Newsletter
06.02.2014
SEC - Sofia Event Center

Здравейте приятели,

Започнахме новия сезон в Sofia Event Center с интересни и разнообразни събития. Включили сме някои от тях в настоящия newsletter, като сме разширили информацията за случващото се в SEC и в Special Events Group с още новини и снимки от изминали прояви.

Надяваме се да сме предизвикали вашия интерес. Очаквайте скоро още изненади.

Поздрави и до скоро,

Новини
SEC на Balkanica Wedding Expo


Разгледайте снимки от участието на SEC на специализираното изложение за сватбена декорация BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO, което се проведе на 18 и 19 януари 2014 в Sofia Hotel Balkan. Изложението събра над 50 фирми в сферата на специалните събития, свързани с организирането на сватби.

Цветелина Недялкова - нов Sales Manаger в SEC


За нас е удоволствие да ви съобщим, че към Екипа нa Sofia Event Center се присъедини още един специалист, свързан със събитийния мениджмънт - Цветелина Недялкова. Желаем й успех!

Изпращаме ви нейния e-mail [email protected] и мобилен телефон: +359 882 444663.

 

Интервю с Невена и Калоян Тодорови за списание МЕНИДЖЪР


"Когато предлагането определя търсенето"

Може да прочетете специалното интервю на Невена и Калоян Тодорови за сп. МЕНИДЖЪР, брой 2/2014 тук.

Кратък филм за SEC


Вижте едно ново видео, заснето от нашите приятели и партньори от Pefo Studio, представящо Sofia Event Center като място за елегантни сватби, стилни конференции и събития с "WOW" фактор.

Екип на Special Events Group за 12-а поредна година в Davos


Екип на Special Events Group за 12-а поредна година бе поканен да доставя и поддържа техниката за симултанен превод на една от най-престижните годишни срещи на водещи политици и световния бизнес елит - Davos 2014. Тази година световният икономически форум се проведе в периода 22-25 януари 2014 и събра 2500 души при уникални мерки за сигурност.

 

 

Гледайте най-новото видео за CRN!


Special Event Group е единствен и изключителен представител на територията на България за CRN и членува в организацията от 2002 г.
CRN е световна мрежа от високо квалифицирани фирми, предлагащи технически услуги и наем на последно поколение конферентно оборудване Bosch, както и всякакъв вид технически решения. Вижте видеото тук.

 

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.