newsletter
Newsletter
06.02.2014
SEC - Sofia Event Center
Премиера на "Под прикритие" сезон 4 Премиера на "Под прикритие" сезон 4 Gala Dinner Coca-Cola HBC Leadership Conference Sofia 2014 Gala Dinner Coca-Cola HBC Leadership Conference Sofia 2014
Мултимедийна изложба Владимир Димитров-Майстора "Светлина и дух" Мултимедийна изложба Владимир Димитров-Майстора "Светлина и дух" Nova TV Partners Event Nova TV Partners Event
Церемония "Жена на годината" Церемония "Жена на годината" Годишни награди "Сграда на годината" Годишни награди "Сграда на годината"

Здравейте приятели,

Започнахме новия сезон в Sofia Event Center с интересни и разнообразни събития. Включили сме някои от тях в настоящия newsletter, като сме разширили информацията за случващото се в SEC и в Special Events Group с още новини и снимки от изминали прояви.

Надяваме се да сме предизвикали вашия интерес. Очаквайте скоро още изненади.

Поздрави и до скоро,

Новини
SEC на Balkanica Wedding Expo


Разгледайте снимки от участието на SEC на специализираното изложение за сватбена декорация BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO, което се проведе на 18 и 19 януари 2014 в Sofia Hotel Balkan. Изложението събра над 50 фирми в сферата на специалните събития, свързани с организирането на сватби.

Цветелина Недялкова - нов Sales Manаger в SEC


За нас е удоволствие да ви съобщим, че към Екипа нa Sofia Event Center се присъедини още един специалист, свързан със събитийния мениджмънт - Цветелина Недялкова. Желаем й успех!

Изпращаме ви нейния e-mail tsveti@secevents.bg и мобилен телефон: +359 882 444663.

 

Интервю с Невена и Калоян Тодорови за списание МЕНИДЖЪР


"Когато предлагането определя търсенето"

Може да прочетете специалното интервю на Невена и Калоян Тодорови за сп. МЕНИДЖЪР, брой 2/2014 тук.

Кратък филм за SEC


Вижте едно ново видео, заснето от нашите приятели и партньори от Pefo Studio, представящо Sofia Event Center като място за елегантни сватби, стилни конференции и събития с "WOW" фактор.

Екип на Special Events Group за 12-а поредна година в Davos


Екип на Special Events Group за 12-а поредна година бе поканен да доставя и поддържа техниката за симултанен превод на една от най-престижните годишни срещи на водещи политици и световния бизнес елит - Davos 2014. Тази година световният икономически форум се проведе в периода 22-25 януари 2014 и събра 2500 души при уникални мерки за сигурност.

 

 

Гледайте най-новото видео за CRN!


Special Event Group е единствен и изключителен представител на територията на България за CRN и членува в организацията от 2002 г.
CRN е световна мрежа от високо квалифицирани фирми, предлагащи технически услуги и наем на последно поколение конферентно оборудване Bosch, както и всякакъв вид технически решения. Вижте видеото тук.

 

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2019 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.