newsletter
Newsletter
04.12.2013
SEC - Sofia Event Center

Уважаеми Приятели, Партньори и Клиенти,

В Sofia Event Center премина още един месец, изпълнен с уникални събития. Някои от тях бяха истинско предизвикателство за екипите ни. По време на техническата конференция на VMware, например, се наложи в рамките на 14 часа да преобразим SEC изцяло три пъти - от голяма конферентна зала, през експо зона с коктейл, до 12 напълно оборудвани конферентни зали. Сега колегите са в очакване на напълно заслужената празнична почивка. Желаем и на Вас весели празници!

От Екипа на Sofia Event Center

Новини
SEC профил в новия сайт на Paradise Center


Разгледайте новия сайт на Paradise Center както и профила на Sofia Event Center. Освен информация и снимки, може да откриете SEC и в интерактивната карта на сайта /етаж 3.

Newsletter English version


Dear Subscribers,

We would like to inform you that from now on, you may read this newsletter in two languages: in Bulgarian as far, and in English, following the link above ENGLISH NEWSLETTER.

Коледа идва!


С този newsletter бихме искаме да Ви пожелаем весели и запомнящи се Коледни празници! Надяваме се Новата 2014 година да бъде благосклонна и добра за всички.
Бъдете здрави и успешни!

Нов продукт: свещник


Стилен хромиран свещник  - височина 50 см. (70 см. със свещи). Предлага се с различни цветове и видове свещи. Подходящ декоративен елемент за всяко специално събитие.

No 1 в света!


След последната кампания на Bosch за сертифициране на технически специалисти за работа с конферентно оборудване за събития сме горди да заявим, че Special Events Group e доставчикът с най-много сертифицирани специалисти в мрежата на CRN - 19 на брой преминаха изпита успешно! Congress Rental Network (CRN) покрива над 40 държави на 6 континента и е най-голямата по рода си в света. 

Поздравления, Kолеги!

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.