newsletter
Newsletter
04.12.2013
SEC - Sofia Event Center
Jameson Златна Бленда Jameson Златна Бленда VMware TechSummit 2013 VMware TechSummit 2013
Lufthansa Technik Birthday Lufthansa Technik Birthday Microsoft In Charge Microsoft In Charge
StartUP Conference NEXT StartUP Conference NEXT ISTA Conference 2013 ISTA Conference 2013

Уважаеми Приятели, Партньори и Клиенти,

В Sofia Event Center премина още един месец, изпълнен с уникални събития. Някои от тях бяха истинско предизвикателство за екипите ни. По време на техническата конференция на VMware, например, се наложи в рамките на 14 часа да преобразим SEC изцяло три пъти - от голяма конферентна зала, през експо зона с коктейл, до 12 напълно оборудвани конферентни зали. Сега колегите са в очакване на напълно заслужената празнична почивка. Желаем и на Вас весели празници!

От Екипа на Sofia Event Center

Новини
SEC профил в новия сайт на Paradise Center


Разгледайте новия сайт на Paradise Center както и профила на Sofia Event Center. Освен информация и снимки, може да откриете SEC и в интерактивната карта на сайта /етаж 3.

Newsletter English version


Dear Subscribers,

We would like to inform you that from now on, you may read this newsletter in two languages: in Bulgarian as far, and in English, following the link above ENGLISH NEWSLETTER.

Коледа идва!


С този newsletter бихме искаме да Ви пожелаем весели и запомнящи се Коледни празници! Надяваме се Новата 2014 година да бъде благосклонна и добра за всички.
Бъдете здрави и успешни!

Нов продукт: свещник


Стилен хромиран свещник  - височина 50 см. (70 см. със свещи). Предлага се с различни цветове и видове свещи. Подходящ декоративен елемент за всяко специално събитие.

No 1 в света!


След последната кампания на Bosch за сертифициране на технически специалисти за работа с конферентно оборудване за събития сме горди да заявим, че Special Events Group e доставчикът с най-много сертифицирани специалисти в мрежата на CRN - 19 на брой преминаха изпита успешно! Congress Rental Network (CRN) покрива над 40 държави на 6 континента и е най-голямата по рода си в света. 

Поздравления, Kолеги!

 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2019 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.