newsletter
Newsletter
06.11.2013
SEC - Sofia Event Center

Здравейте,

Продължаваме да Ви информираме за новостите около Sofia Event Center. Месец октомври бе изпълнен с прояви, изискващи пълна концентрация на умения и усилия от страна на екипите ни. Представяме на Вашето внимание част от събитията, с които се гордеем. Надяваме се чрез този Newsletter да Ви направим съпричастни към нашата работа, а защо не и да Ви вдъхновим!

Желаем Ви успешен месец и до скоро,

От Екипа на SEC

 

Новини
Нови HyperDeck Disk Recorders на Blackmagicdesign


Към техническите устройства за видео запис включихме 2 нови HyperDeck Disk Recorders. Те позволяват бърз и лесен запис върху SSD хардове на Full HD 10Mb некомпресиран видеоматерил, с възможност на моментално възпроизвеждане на записания материал. Видеоформатът е съвместим с всички професионални видео обработващи програми.

Повече за иновационните предимства и техническите параметри на устойствата може да прочетете от тук.

Избор на пуфове


Този месец добавихме още два нови артикула към списъка с мебели под наем - пуфове Apple Graphite и Silver Pear - идеални както за relax зони, така и за по-нестандартни бизнес срещи.

360 градусова проекция в цялата Sigma


На рождения ден на Save Comapany International (SCI) пространството в зала Sigma на Sofia Event Center беше използвано пълноценно. Освен чудесната програма и обслужването, за настроението на гостите се грижеше и 360 градусовата проекция, която пренасяше гостите през различните етапи на вечерта. Може да усетите част от атмосферата като гледате видео клипове от събитието:

1_SCI Birthday@SEC

2_SCI Birthday@SEC

Новата маса Delfos 4 - хита на сезона


Delfos 4 е стабилна и елегантна маса за 4-ма, която освен стилна коктейлна маса e изключително подходяща за екпо зони и регистрации. 

Четвъртото издание на "Вечер на добродетелите" събра 100 500 лв. за деца с увреждания


На 10 октомври 2013 г. в Sofia Event Center, Paradise Center, фондация „За Нашите Деца“ проведе четвъртото издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите под патронажа на британския посланик Джонатан Алън. С помощта на присъстващите повече от 200 гости от културните и бизнес средите бяха набрани 100 500 лв., с които фондацията ще намери семейства за изоставени деца с увреждания, както и ще помогне с медицински и социални грижи на деца със специфични нужди.

Прочетете повече тук.

Новогодишните празници наближават


SEC ще е най-горещата локация за фирмени коледни партита през 2013 в България. Уникалната ни атмосфера, сценичен дизайн и концепцията ни - микс между технология, дизайн и пространство - привлякоха някой от най-успешните и големи фирми в България. Всяко коледно парти при нас ще има уникален собствен почерк и излъчване.

Проверете условията за коледната кампания 2013 и запазете една от малкото оставащи свободни дати, за да изживеете парти от ново измерение.

 
 
Flicker Page Facebook Page Pinterest Page Youtube Page

© Всички права запазени 2024 SEC. Уеб дизйан: eDesign
Имате проблем с преглеждането? Вижте го в браузъра си.
Не желаете вече да получавате newsletter? Отпишете се.