Paradise center

Парадайс е първият лайфстайл център в София, най-мащабният проект в България и един от уникалните в Европа. Основната идея в концепцията е синергията между човека и природата, която е въплътена както в логото на проекта, така и във всеки един детайл от сградата. 

Парадайс Център е най-добре позиционирания проект от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Достъпът е изключително лесен както с автомобил, така и наземен или подземен градски транспорт. Удължаването на метролиния М2 предвижда метростанция „Парадайс“ с директен вход-изход към -1 ниво на търговския център. 

В Парадайс Център са обособени четири интериорни зони – булевард, каньон, тераса и градина, които се открояват с различна концепция и стил.

Сърцевината на проекта е естествена Градина с два водопада и езеро с мост. Разположена в централния атриум, градината е облята с дневна светлина. Там е и панорамният асансьор, който свързва всички нива и предлага поглед от високо. 

Булевардът в Парадайс Център е истинска търговска улица с тротоар, дървета, малки и големи модни магазини, банки, аптеки, магазини за бижута и подаръци.

Каньонът и Терасата са различни и впечатляващи зони в центъра, които със специфичната си архитектура и дизайн ще спомагат за лесната ориентация на посетителите. 

Вторият етаж е зона за забавления. Там се помещава киното – международната верига Cinema City – мултиплекс с 14 зали, ледена пързалка, четири ресторанта с панорамни тераси и голяма зона за бързо хранене. 

Акцентът в Парадайс Център е тематичен увеселителен парк на покривната тераса с над 10 атракциона, подходящи за всички хора от всички възрасти.

На последното, трето ниво се помещава голям фитнес, SPA център, скуош и тенис зали. Там са разположени и няколко ексклузивни заведения, които се радват на невероятна гледка към Витоша.

+ Виж повече